Keresés

Alien 5 James Cameronnal!!!

2003. augusztus 1., péntek 1:10
van 1: az alien épp megölte a 600ik fegyencet és úgy tűnik mintha enné. akkor az egy cgi shot
0
2003. július 14., hétfő 8:34
Nem csak a negyedik rész rossz, hanem a harmadik is. Az első kettőre ráillik a brilliáns forgatókönyv és a hibátlan képi világ.

"a 3-ban a környezettől teljesen elütő cg jobb volt?"

Ha mondasz nekem egy jelenetet a 3-ban, ahol CG volt, akkor majd tudok rá válaszolni. Nekem most egyetlen egy sem jut eszembe. Legjobb tudomásom szerint Richard Edlundék báboztak egy kék ernyő előtt. Az "élő" alien bőrébe pedig maga Tom Woodruff bújt.

"Az 1-ben a sínen mozgó írtozatosan darabos mozgású modell jobb volt?"
Jó, hogy nem mindjárt az Ózt kezded el fikázni a trükkjei miatt. Gondolom, ezt a gagyi mozgást még anno a moziban vagy a video előtt ülve is kiszúrtad.
0
2003. július 14., hétfő 0:01
Ovizsaruban is jó volt, szerintem Arnie jó a vígjátékokban is.
A személyisége inkább vidámságot sugároz, mint aggresszivitást...
0
2003. július 13., vasárnap 23:13
na jah.. sajnos :(
0
2003. július 13., vasárnap 23:12
nem tom.. szerintem az Ikrekben jó volt.
0
2003. július 13., vasárnap 20:50
Ja egy Tango és Cash se lenne rossz ,d e akár egy ponyvaregény szerű film is jöhetne. Ha hozzáértő ember csinálná és jó forgatókönyvvel (ez a westwolrd igazából nem csípem) akkor fasza film lenne. Ja és ne legye dráma vagy vígjáték!!! Azokban Arnie kúrva szar.
0
2003. július 13., vasárnap 19:27
tegyük oda azt, hogy "egykori" a titán elé...
0
2003. július 13., vasárnap 19:13
Ja persze, és még a híres Conan poén a Tango & Cash-ben:)
0
2003. július 13., vasárnap 19:09
Csak vmi önmagukat karikírozó vígjátékban tudnám őket elképzelni... Jó volna:)
Olyan Tango & Cash féle egymást szívató buddy movie-féle. Már így is volt jópár poén egymás irányába a különböző filmekben.
Volt a Schwarzenegger elnök-poén a Pusztítótban, a Stallone alias Terminátor poén az Utolsó akcióhősben, a Rambo III poszter előtti muszkli próbálgatás az Ikrekben meg még egy csomó ami most nem jut eszembe:)
0
2003. július 13., vasárnap 18:27
Sutter Cane: Maximálisan egyetértünk. Egy háborús film amit Tarantino akar mindenképp király lenne!!!!
0
2003. július 13., vasárnap 16:09
azért a 2 titán egyszer szerepelhetne egy filmben. persze nem mindenáron, csak ha igényes forgatókönyvvel is párosul a dolog.
0
2003. július 13., vasárnap 14:19
eredetileg az ál/arcot is egy arnie vs sly filmnek szánták amolyan total demolition recall man stílusban. :] jó, hogy az végül nem készült el...
0
2003. július 13., vasárnap 13:47
A Westwolrddel kapcsolatban még csak annyit hogy Schwarzi nagyon meg akarja szerezni Sylvester Stallonét és Bruce Willist. Ha ez tényleg sikerülne nagy film lenne. Csak az a baj ,hogy ennek a vidámparknak az öltete nem igazán jön be. Pedig már Tarantino is gondolkozott azon ,hogy Stallonét és Schwarzit egy filmben szerepeltesse egy II. világháborús eposzban amiben még Michael Madsen is szerepelne. Bár ez is elkészűlne.
0
2003. július 13., vasárnap 0:09
tegnap beszélgettünk arról, hogy idén nyáron több rimék kerül bemutatásra amerikában, mint az elmúlt két év nyarán együttvéve. [összesen 14 darab!!!!]
0
2003. július 13., vasárnap 0:06
hm, rimék, rimék, rimék, folytatás, folytatás, folytatás, hollywood rox!
0
2003. július 12., szombat 23:46
A "Westworld" (Feltámad a Vadnyugat) Michael Crichton rendezésében készült sci-fi 1973-ból. A főszereplők Yul Brynner és James Brolin voltak. A remake terve már hosszabb ideje témában van Arnolddal, de valószinűleg éppúgy nem vele fog elkészülni, mint ahogy "A majmok bolygója" újrafeldolgozása sem vele készült el, noha sokáig az ő közreműködése volt várható.
És mit játszana Arnold az új "Westwold"-ben? Brolin egykori karakteréhez már öreg, a Brynner játszotta robotcowboy szerepe meg már igy leirva is elég "Terminátor"-utánérzésnek tűnik!
0
2003. július 12., szombat 21:31
Go Schwarzi, go!
0
2003. július 12., szombat 18:56
nem tartozik szorosan a témához, de...

Big Sir címmel forgat vígjátékot a New Line Cinema számára Arnold Schwarzenegger, tudta meg a Hollywood Reporter. A családi mozi Bob Schooley és Mark McCorkle forgatókönyvéből készül, főhőse pedig egy olyan férfi (Scwarzi), aki leendő mostohagyermekeivel menekül keresztül-kasul Amerikán az őket üldöző rosszfickók elől. A Big Sir mellett Schwarzi neve két másik projekt mellett tűnt fel: a Westworld nevű sci-fi a Warner Brosnál áll előkészítés alatt; a Conan 3-mon pedig a Wachowski testvérek dolgoznak.

Conan3 a Wachowski tesókkal? oops...
0
2003. július 12., szombat 12:52
Oké megnézem a Halálhajót. Sam Neilt amúg yis nagyon kedvelem.
Hát nem gondoltam volna hogy ennyit költöttek a Katonára. Gondolom a negyeda Russelé volt :-) De egy ilyen film ami egy szeméttelepen játszódik a trükkök kicsit ócvskák és olyan meg ez atíz katonával vívjuk a háborút elég hülyeség.
0
2003. július 12., szombat 12:52
"Jó hír", hogy leforgatták a harmadik részt is az MK-ból, ua. az rendezője, mint az előzőnek. P. A-nak viszont nincs egy normális filmje se, kár az AvsP-ért.
0
2003. július 12., szombat 12:40
a katonát semmiből? 75m$-ba került az a piece of crap! kurt russell azzal szokott dicsekedni, hogy ő tartja a rekordot az egy szóra jutó színészgázsi mértékében. hehe, ja, nagyon vicces.

a halálhajót nézd meg, ha tudod. nem túl eredeti sztori, de baromi jól el van találva a hangulata.
0
2003. július 12., szombat 12:14
Paul Andersdontól a Halálhajót nem láttam ,de a Mortal Kombat szerintem jó kis film volt. Jó bunyók jó zene és a játékhoz is igazodik (sokat játszottam vele). És a szereplőket is bírtam főleg Johhny Caget játzsó figurát. Viszont a második része az valami überszar!!!!!! A Katona elmegy kategória. Vannak benne jó részek ,de látszik rajta ,hogy semmiből hozták össze. A Resident Evilt meg elcseszte. Vagy inkább a producerek cseszték el akik nem akartak véres filmet. Hogy lehet egy Dawn of the deadhez hasonló játékot vértelenre csinálni? Ráadásúl szar volt a rendezés is. Hülyeség volt. Egyszer elmegy. Szerinetm mindenképpen a Predator 3-mat és az Alien 5-öt kéne filmre vinni előbb és csak aztán az Alien vs Predatort. Már könyvben és képregényben is nagy állatság volt ,de még filmen is! Lehet hogy lesznek benne jó jelenetek de biztos techno baromság lesz :-)
0
2003. július 12., szombat 2:08
a true liesról azt nyilatkozta, hogy az a téma a kielncvenes évekhez illet. ilyen politikai helyzetben biztos nem fog hasonló jellegű filmet készíteni, egyszóval a true lies 2 mehet a levesbe.

paul anderson AvsP-je techno-metal-hülyeségre pörgő, szanaszét vágott popcorn-marhaságként lebeg a szemem előtt. :[ remélem, kellemesen fogok csalódni.
0
2003. július 12., szombat 0:41
majd kérelmezzetek xpressnél egy chat-szobát:))  no, ja. alien 5. hááááát... sebaj, cameron sose csinál folytatást, ha nincs hozzá egy jó ötlete (jó, elismerem a t1 jobb a t2-nél, de t2 is fasza kis film (meg biztos rá vagyok kattanva a you could be mine-ra. örök hálám arnie!)), a t3-hoz nem volt ötlete, nem szált be, a true lies-hoz van...várunk türelemmel. még mindíg jobb mint spielberg. képzeljetek el egy alien filmet, aminek a vége olyan giccses, hogy jaj (ripley békét köt az alienekkel...vagy vmi hasonló), mindezt mr. williams könyfacsaró zenéjére. uhh. spielberg tartsa a 3 lépés távolságot a sci-fiktől!! arnie. hmm. végül is miért ne. (addig se kontárkodik mint kaliforniai kormányzó :)) de amire rákattannék az egy alien vs. predator. ahhh. nem is gondolok rá többet.  tudom korai, imho az alien 5-t nem kéne a földre hozni. nagyon jó kis feelingje volt a csendes, sötét vákumban. (nem hallatszik a sikoly...)
0
2003. július 11., péntek 23:38
ez igaz :-)))))
0