En sem vitatkozom veled es megertem a szempontokat, amit irtal. Sot, kollegam is nemreg vett egy plazmat es ot is megertem. O 6 meterrol nezi a tv-t, en pedig 3-rol.
Teged is megertelek, ha a falra kerul es amugy mindennek kicsi a melysege, akkor van ertelme. Viszont nehany ismerosnel lattam, hogy azonos allvanyon volt minden, teret nem nyertek vele, viszont ott figyel a vekony tv az allvanyon. Vicces. Az is vicces, amikor atjonnek hozzam es csodalkoznak, hogy milyen kepe van egy filmnek az en - szerintuk - "elavult" crt-men. :)
Abban igazad van, hogy nem fekete es feher, de - eleg sokat jarok MM-be, csak ugy be szoktam nezni, utba esik, dvd ugye :) - szoval hall az ember nehany vicces beszelgetest. Nem azt mondom, hogy mindenki hulye, de sokan csak a marketingnek doltek be es feleslegesen vasaroltak valamit, ami gyengebb minosegu, mint ami otthon volt nekik. Pl. volt egy 62"-es samsung az MM-ben (rogyasig kirakva mindenhova) es vittek, mint a cukrot 200e-ert. Tudasban semmit nem adott az a tv, de tenyleg semmit egy mai atlag crt-hez kepest es a minosege... arrol nem is beszelve, hogy nem is a legujabb technika volt benne, tehat a lato szog sem tul nagy. Oket nem ertem meg es nem is fogom.