A kakukkos óra
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni.
Megígértem a feleségemnek, hogy éjfelre itthon leszek... esküszöm!
Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre bemákolva, hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az előszobában a kakukkos óra beindult es háromszor kakukkolt.
Hirtelen, mivel tudtam hogy a feleségem valoszinű felébred, kakukkoltam kilencszer.
Igazan büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek.
Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza,
Erre én mondtam hogy 12-kor.
Nem látszott felindultnak egyáltalán. - Mázlim van! - gondoltam.
Viszont megjegyezte hogy új kakukkos órát kell szereznünk.
Mikor kérdeztem tőle miért, így felelt :
- Hát, tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a ... életbe!", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer...
És aztán egy nagyot fingott.
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni.
Megígértem a feleségemnek, hogy éjfelre itthon leszek... esküszöm!
Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre bemákolva, hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az előszobában a kakukkos óra beindult es háromszor kakukkolt.
Hirtelen, mivel tudtam hogy a feleségem valoszinű felébred, kakukkoltam kilencszer.
Igazan büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek.
Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza,
Erre én mondtam hogy 12-kor.
Nem látszott felindultnak egyáltalán. - Mázlim van! - gondoltam.
Viszont megjegyezte hogy új kakukkos órát kell szereznünk.
Mikor kérdeztem tőle miért, így felelt :
- Hát, tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a ... életbe!", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer...
És aztán egy nagyot fingott.
0