Keresés

könyvajánló topik

2005. január 9., vasárnap 19:43
Felőlem használt is lehet.
Nem tudod, hogy mennyibe van az amit az antikvarium.hu-n kínálnak?
Mindenképp kéne az a könyv.
És azt nem tudod, hogy még kapható-e a Remény Rabjai?
0
2005. január 9., vasárnap 19:43
Tessék egy másik oldal:

http://www.parisiudvar.hu/cikk/cikk.php?c=4232

(bár ez a verzió egybe tartalmaza a történetet)
0
2005. január 9., vasárnap 19:38
hasznltat=használtat
0
2005. január 9., vasárnap 19:37
Hát, ha mindenképpen új kell és nem akarsz hasznltat venni, akkor peched van, mert úgy tudom, hogy most nem kapható.
0
2005. január 9., vasárnap 18:58
Nem tudtok más olyan internetes könyvrendelős oldalt, ahonnan megtudnám rendelni a Halálsoron-t (The Green Mile), az Antikvarium.hu-n kívül?
0
2005. január 9., vasárnap 14:23
Helló!

Hát ez az! A Harry Potter 6. kötetéről még semmit sem lehet tudni, mivel az írónő nem árult el egy mondatnyit sem. Csak pletyka szinten hallottam, hogy az egyik főszerelpő most fog eltávozni. Ennyi + a megjelenés dátuma 2005 Július 16 :) (Angliában és Amerikában)

A Laurell K. Hamilton könyveket azért szeretem, mert szeretem a vámpírtörténeteket + viccesek és persze izgalmasak is. Maga a sztori egy Anita Blake nevű vámpírvadász/halottkeltő története, aki egészen más szemszögből nézi a vámpírokat, mióta megismerkedett Jean-Claude-al (egy vámpírmesterrel), akit utál is de közben vonzódik is hozzá... és persze állandóan segítanak egymásnak ha a másik bajban van. És Anita persze mindig bajba kerül, hiszen olyan gyilkossági ügyeket sóznak rá, amit a sima zsaruk nem tudnak megoldani, ő meg mint szakértő talán igen.
Vámpírokon kívül persze megtalálhatjuk az összes természetfeletti lényt, mint vérfarkas, boszorkány, szellem, alakváltó stb.
Maga a történet mindig egy helyhez kötődik, ezért a könyvek címei helyeket jelölnek, ahol a szörnyek szoktak mulatni, vagy más dolgokat csinálni. És a város ahol ezek a titokzatos helyek megtalálhatóak St. Louis, Missouri állam.

Szerintem inkább a lányoknak fog tetszeni, de nálunk a fősulin és a baráti körömben is kézről kézre járnak az Anita könyvek. Még a fiúk is elolvasták, és persze az elején mondták, hogy "Ez tipikusan csajoknak íródott", de azért mindig hurcibálták magukkal az órákra, és egy két két hét alatt kivégezék. :) (Szóval tetszett nekik csak nem vallották be :) )

"A legtöbb nő állandóan arról panaszkodik, hogy már nincs több egyedülálló jó pasi. Ez nem igaz. Én csak egyel olyannal szeretnék végre találkozni, amelyik nem vámpír." - Anita Blake

"Én nem randizom hullákkal. Az embernek kell, hogy legyenek elvei." - Anita Blake
0
2005. január 9., vasárnap 13:56
illusztrálsz... de mit? írhatnál pár sort arról, miért várod, miről fog szólni, miben lesz más/ugyanaz, mint az előző, miért jók ezek a könyvek, stb. ne menjünk át gagyi folyóirat-stílusba, jó? (vagy ezzel már elkéstem?)
0
2005. január 9., vasárnap 13:25
Jól van, csak gondoltam illusztrálom. :(
0
2005. január 9., vasárnap 10:51
ne menjünk már át képbeszúrós-topikba! :(
0
2005. január 9., vasárnap 10:22
Igazából már ezt várom nagyon:

0
2005. január 9., vasárnap 10:16
Ezt elszúrtam, de most jó lesz:) ez a harmadik kötet.

0
2005. január 9., vasárnap 10:14
És ezeket olvastátok? Nagyon király!!

Ha szeretitek a vámpírokat, a vért, a humort, az izgalamt és egy furcsa olvasmányra vágytok, akkor ugorjatok neki! Nem fogjátok megbánni!!! :)
0
2005. január 9., vasárnap 10:07
Nekem nem ez a kiadás van meg, hanem az újabb, mármint, ami nincs így feldarabolva. Csak az nem tetszett benne, hogy - mivel ebben az esetben a filmet előbb láttam -, hogy csomó mindenkit máshogy hívnak. Olyan idegesítő: pl a Villamosszék a filmben Vén szikra, még a könyvben Öreg füstös (?).
0
2005. január 8., szombat 23:38
A Christine állítólag nagyon király és borzongós. Olvasd el a film kritikáinál. Ott írnak a könyvről is.
0
2005. január 8., szombat 22:56
ok!
Názd meg: hát nem gyönyörű!

Amúgy is tetszett a Halálsoron c. film, de a könyveket is elfogom olvasni.
King rulez_!
0
2005. január 8., szombat 22:47
Először regisztráltatnod kell magad, de ott minden le van írva! Olvasd el!!!
0
2005. január 8., szombat 22:45
Köszi, megtaláltam.
Amúgy miért nincs ár mellette?
Egyáltalán, hogy működik ez az antikvárium.hu?
0
2005. január 8., szombat 22:42
Ha igen,  itt  nézd meg!
0
2005. január 8., szombat 22:41
Erre gondolsz?:)

0
2005. január 8., szombat 22:39
Nem tudom a Christine milyen, meg a Setét tornyok, mert én még olvastam Az éjszakai műszakot, a Halálsoront, A Ragyogást. De ezek mind jók!:)
0
2005. január 8., szombat 22:39
HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!
Egy nagyon fontos kérdés.
Kapható Magyarföldön, magyar nyelven a Szárnyas Fejvadász (Blade Runner)?
0
2005. január 8., szombat 22:37
És továbbá ezeket is szeretem:)

0
2005. január 8., szombat 22:36
Most az állattemtőt kezdem majd el aztán van itt még Cujo, Borzalmak városa meg most rendeltem meg a booklintól a Ragyogást.
Ezt a Holtsáv meg megvan a könyvtárban úgy hogy majd ki kölcsönzöm.
Amúgy a Christine meg a Setét tornyok milyenek?
0
2005. január 8., szombat 22:28
Nekem ez a kedvenc King könyvem:

A belőle készült filmet is láttam, de az nem tetszett annyira, mint a könyv. De lehet, hogy azért mert ezt előbb olvastam el, mint láttam volna. :)
0
2005. január 8., szombat 21:35
STEPHEN KING : TORTÚRA

100%

Ebből  könyvből is kiderül, hogy King mekkora író. A cselekmény egyetlen helyen játszódik és még is az olvasónak egy pillanatra sem lankad a figyelme.
A karakter ábrázolások nagyon jók, minden részletet kíválóan ír le az író.
Egyszerűen csúcs ez a könyv. Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el. A filmet még nem láttam, de nem lehet rosz a Anniet játszó színésznő OSCAR díjat kapott érte.
Komolyan mondom néha paráztam itthon egyedül ülni,mert attól féltem, hogy valahonnan kiugrik a csak egy baltával.
ÜDV,
0