Keresés

könyvajánló topik

2015. január 17., szombat 16:53
Valaki ismeri ezt a kiadványt? Érdemes beszerezni?

Bár nekem nem kérdés a gyűjteményemben a helye, de mégis milyen lehet. :)
0
2014. december 25., csütörtök 12:12
Szép könyv, kár, hogy a film nem tetszett.
0
2014. december 25., csütörtök 12:05
Na, itt a Man of Steel könyv. Meglehetősen impozáns :) Telis-tele írással, egy-kétoldalas illusztrációkkal. Remélem tartalmas, bár Amazonon azért megosztja az olvasókat... Nekem jó lesz az angoltudásom karbantartására :)

Tulajdonképpen az egész könyvet lefotózhatnám, minden oldalon van valami szép, látványos vagy érdekes dolog.

Na szevasztok.
0
2014. december 18., csütörtök 21:12
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - Tavaly nyáron jól csúszott mellé a pálesz és a tequilás sör. :)

Forrest Gump - Papíron is klassz volt, (bár már nem emlékszem mennyire önismétlő a filmhez képest, mindenesetre nem unatkoztam)

Nézd, ki van itt - Abszurd ötlet, abszurd humorral.

Pop, csajok satöbbi
Fociláz - Ehhez kell némi elvakultság

Adrian Mole könyvek és Nick Twisp "naplója" is szóba jöhet. Mondjuk ez már nagyon korosztályfüggő...

Törülközőben vagy anélkül: Galaxis Útikalauz stopposoknak
0
2014. december 16., kedd 21:11
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani olyan könyveket amiken sz.rrá röhögném magam? :)

Rejtő Jenő könyvek kivételével!

Köszi!
0
2014. november 29., szombat 23:22
No mindegy, nem rendeltem meg, nem mertem... :D
0
2014. november 29., szombat 21:19
1. Haragszom rád. :)
2. Nem tudom, mivel még csak most jön, én sem olvastam. Joe Schreiber írta az eddigi egyetlen SW horror könyvet, a Halálosztagot, az jó volt, valamint az eddigi egyetlen Darth Maul könyv is jó volt.
3. A Végzetes Szövetség az egyik kedvencem, azt kéretem nem bántani. Mekkora feelingje volt, mikor a Jedi mester mellé Sith tanítvány került és fordítva!!!!
0
2014. november 29., szombat 21:04
Szia R2-D2!

Decemberben jön a Vesztegzár című új SW könyv. Tudsz valamit róla, hogy milyen lesz? Olvastam pár SW könyvet és hát szóval.. Na... Hát volt ami egy igazi szartartály volt... :)

A Bane-trilógia, Revan elment, nem volt rossz. A Végzetes szövetség, Luke Skywalker és a Mindor árnyai például WC papírnak se jók, az Árulás meg olyan közepesen elment... Ezeket olvastam eddig...
0
2014. november 11., kedd 9:53
Sziasztok!

Kaptam ma értesítést az antikvarium.hu oldaltól, hogy érkezett azelőjegyzésemre egy példány ebből A gyűrűk ura vázlatkönyvből, ami az előzményben van fotózva. Ha valakinek kellene, akkor szóljon nekem, mert 6 napig csak én tudom megrendelni.
Az ára 3940 forint+posta gondolom, bár sose rendeltem innen nem tudom hogy lehet átvenni.

davidkrisz@gmail.com
0
2014. szeptember 30., kedd 7:21
Csók! 😊
0
2014. szeptember 30., kedd 1:04
A kiadás éve.:)

Egyszerű a dolog, az először legyártott mennyiség elfogyott, így az érdeklődés okán készült belőle még egy megjelenés. Szövegileg egyezik.
most posts by TM
0
2014. szeptember 29., hétfő 23:32
Fiatalok, egy kérdésem lenne!

Van ez az egykötetes GYU trilógia, illusztrált. Tudja valaki, hogy mi a különbség a 2001-ben illetve 2005-ben megjelent kiadás között?
0
2014. augusztus 5., kedd 21:43
Az Alexandra akciójának hála, ezekkel gazdagodtam:
0
2014. május 24., szombat 14:49
Ez a könyv, a képeid alapján, jobban tetszik nekem, mint maga a film (ami nekem nagy csalódás volt). Ha nem láttam volta a mozgóképes Prometheust ezután azonnal megakarnám nézni :)
0
2014. május 22., csütörtök 20:26
Úgy látom a filmzene mellett ezt a fórumot és majdhogynem én tartom életben... Na de mindegy, ez jött ma Uk-ból, iszonyat brutál :DD

Kicsit telefloodoltam, ne haragudjatok de nagyon fel vagyok pörögve :) :)
0
2013. december 9., hétfő 10:38
már csak 3 hónap.... 3 kötet.... és befejeződik a Britannica Hungarica enciklopédia sorozat.... végre :D már kicsit sok kezdett lenni :D
0
2013. december 4., szerda 20:40
Leld benne örömöd! :)
most posts by TM
0
2013. december 4., szerda 20:38
Izgultam, mert nagyon el akartam egy képet baszni, de megnyugodtam, mert sikerült...

Egyébként érdekes a könyv, leírja az alkotás folyamatát, sajátos szemszögből, elég érdekesen. Kicsit tartottam tőle, mert a Középfölde atlasza is járt nálam, és azt hót kockáknak írták, olyan baromságok vannak benne, hogy két hely között mennyi a távolság, meg, hogy melyik terület milyen kőzetekből van meg ilyenek. Gondolom ezt már nem Tolkien szülte meg, hanem az agybetegek költötték hozzá, na mindegy, van aki ugrik erre is :)
0
2013. december 4., szerda 20:32
Na, megjött ma a könyv, bár kissé körülményesen, de mindegy a lényeg, hogy ideért.

És van egy ilyen is:

Jó lenne, ha felvilágosítana valaki szakértő, hogy ez milyen könyv, ugyanis a pod-race van az elején.....
0
2013. november 27., szerda 18:17
Nekem megvan, baromi jó, ajánlom! Ja és 70%-os akcióban vettem, csakhogy egyszer villoghassak valami olcsó vétellel én is. :)
most posts by TM
0
2013. november 27., szerda 18:07
Az Európa Kiadónál 40%-os akció van, többek között ilyeneket lehet venni jó áron:

Még nem fogtam a kezemben, csak mesélték a tartalmat, holnap kapok egyet, aztán megnézem mi ez és érdekel-e. Gondoltam közérdekű a hír :)
0
2013. november 2., szombat 14:39
Szuper! Így már biztos megveszem, még egyszer kösz!
most posts by TM
0
2013. november 2., szombat 13:00
Lemértem neked, mert tudom, hogy te elmebeteg vagy :)

Szélességre 27cm, magasságra 29,5cm. Szép fényes papírborító, alatta pedig egyszerű fekete, aminek a jobb felső sarkában a művésznő neve szürke színnel és ennyi. Tolok még fel képeket, bár a minőség az szo-szo:

és a végén az utsó lapon az albumban, a mádre teljes életműve:

Egyébként vannak csak képeket tartalmazó oldalak is, de azokról felesleges volt fotóznom. Alapvetően minden képhez van egy kis információ, kivel mikor és hol látható. A lapon lévő sztorizhatós rész pedig elvileg ezt fejti ki bővebben, vagy valami ad a művésznő életéhez, ez az amaz, na érted... :D
0
2013. november 2., szombat 12:43
No, a "sok-sok szöveg" résznek örülök, mert a Libri oldalán csak Streisandról írnak, aztán a fotókat említik, meg hogy ez a Nick mennyi mindent írt már életében, de ez a három különálló infó nem annyira lényegre törő, mint a te itteni egy mondatod. Kösz!
most posts by TM
0
2013. november 2., szombat 12:38
Egy majdnem 200 oldalas album fantasztikus képekkel és hozzá sok-sok szöveg, információ, sztorik. De 2D úgyhogy téged nem érint :))) Méretre is barátságos, van vagy 20x20 vagy még nagyobb!
0