Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2019. augusztus 29., csütörtök 14:50
Nekem működik.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 14:24
Kedves Xpress csapat, kedves Fórumtagok!

Csak nálam jelentkezik a hiba, amely szerint nem tudok "Új hozzászólást" írni?

Ha rákattintok a megfelelő gombra, az eltűnik, és nem jelenik meg a "Hozzászólás" ablak.

Csak és kizárólag a "Válasz erre" használatával tudok írni a fórumra.

Miért?

Köszönöm előre is a segítséget!
0
2019. március 5., kedd 18:20
Kedves Xpress!

Ha tisztában vagytok vele, hogy egy előrendelésben árusított kiadványból nem fogtok kapni a forgalmazótól, akkor nem lehetne egy standard e-mailt körbeküldeni az előrendelőknek, hogy ne várják feleslegesen a kiadványt tőletek, ahelyett hogy csak a megjelenési dátumot tologatja automatokusan a webshop folyamatosan?!

Véleményem szerint a vevőkkel való kapcsolattartás alapja kéne hogy legyen, hogy nyíltan kommunikáltok velük, és nem hagyjátok őket bizonytalanságban szükségtelenül . Szerintem ennyi minimum elvárható lenne.

Nincs harag, vagy ilyesmi, csak jó lenne, ha erre a jövőben jobban odafigyelnétek.

Köszönöm.
0
2019. január 10., csütörtök 22:38
Ezt én is támogatnám és lehetne fekete a színe, de a régi 4K-s forrásból készült BD-ket meg átkeni kicsit igazítani. De lehetne még egy 3D kategória is.
0
2019. január 10., csütörtök 12:44
Kedves Xpress!

Kaphatnának a 4K UHD kiadványok külön kategóriát bal oldali böngésző sávban?
0
2018. december 15., szombat 22:16
Ennek akkor van ertelme, ha az az utolso komment. Egyebkent furcsa volt, mikor regen valaki kitorolte a hozzaszolasait...
0
2018. december 15., szombat 17:11
Azért megpróbáltam :D
0
2018. december 15., szombat 17:04
Nem. :)

Ez (is) kb 15 éves téma, de semmi változás.
0
2018. december 15., szombat 15:45
Esetleg a fórum hozzászólás szerkesztésére nem lesz lehetőség?
Mert így, ha az ember félre ír valamit, külön hozzászólást kell szentelni annak, hogy javítsa, ami eggyel több felesleges rublika, buborék vagy minek is nevezzem.

Lehet nincs itt (sajnos) sok ember, de annak a kemény magnak lehetne könnyebbséget nyújtani, ezzel és sok más javítgatással akár.
0
2018. december 3., hétfő 13:41
S alatta a vásárlói kritikákra is.
most posts by TM
0
2018. december 3., hétfő 13:29
Ugyanez érvényes a címlapon levő DVDExtra-rovatra.
0
2018. december 3., hétfő 7:05
Már írtam, de mehetne a fenébe az ekszkluzív zóna is.
0
2018. november 30., péntek 16:12
A "Hírek fóruma" sávot az összes topikjával együtt kukázni lehetne, utoljára én írtam bele, az is csak véletlen volt, de lassan minden ottani bejegyzés két évvel ezelőtti, senki nem olvassa már.

A "Kiadók fóruma" hasonlóan értelmetlenné vált, így azután se sírna senki.

Ezek helyett lehetne a maradékot jobban szétteríteni, előbbre kerülne a "hardver fórum", amibe eddig azért nem írtak az emberek, mert túl lent van és "úgyse látja senki".
most posts by TM
0
2018. október 17., szerda 13:15
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. október 17., szerda 13:15
" rel="nofollow">https://kepkuldes.com/images/aafb584ac67e24550366c46b351ed64b.jpg[/img]
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. október 17., szerda 12:39
macos - high sierra - safari - nem jön be az oldal, akármilyen tanúsítványt fogadok el.
0
2018. október 17., szerda 12:33
Nálam is telefonon "install certificate" hibát ír, majd mikor rákattintok, akkor elvisz egy helyre, ami egy üres mappa.
0
2018. október 17., szerda 7:35
Ugyanez van nálam is mobilon!!!
0
2018. október 16., kedd 18:49
Továbbra sem jó valami.  Tanusítvány token  jóváhagyást kér az oldal. Ha elfogadom akkor nem is jön be az oldal. Edge és Chrome esetében is. Telefonon be sem jön nálam az oldal. Nem így kellene működnie.
0
2018. október 9., kedd 12:22
Köszi, hogy jelezted. Ugyanaz volt a gond, javítottam :)
0
2018. október 8., hétfő 22:13
Kedves Xpress!

Valami még mindig nem teljesen oké... legalábbis nálam. Ha az előzményre kattintok, ez az ablak jön be:

Van benn egy kék valami négyzet és itt még feltűnik a korábbi felirat.
0
2018. október 6., szombat 16:31
Köszi, most nekem jónak tűnik. :)
0
2018. október 6., szombat 15:09
Ha biztonsági tanúsítványt használ az oldal, akkor semmilyen olyan külső erőforrást nem hajlandó megnyitni a böngésző az adott oldalon (pont a biztonság fenntartása miatt), ami nem ugyanígy "biztonságos". Nem kell rosszra gondolni, ezek egyszerű, biztonságos scriptek, illetve betűtípusok a google-től, de ha a https-es oldal sima KÜLSŐ LINK próbálja ezeket behívni, akkor a böngésző ezt nem engedi és a fenti üzenetet írja ki. Elméletileg az összes ilyen problémás hivatkozást javítottam, de még lehetnek rejtett aknák és az is előfordulhat, hogy a böngésződ még egy korábbi hivatkozást tárolt el a gyorsítótárjában, ezért írja ki ezt az üzenetet. Ha még mindig tapasztalod a hibaüzenetet, akkor javaslom a gyorsítótár törlését, ami szerintem megoldja a problémát. Ha mégis találkoznátok ilyen gonddal vagy más zavaró jelenséggel, légyszi jelezzétek. Köszi :)
0
2018. október 5., péntek 15:26
LOL, ne hulye az. Vegre biztonsagos(abb) az Xp is, ideje volt!
0
2018. október 4., csütörtök 20:53
Hülye net... hátétépées... :P
0