Keresés

Star Trek

2013. március 27., szerda 0:27
Ez

http://www.imdb.com/title/tt1408101/releaseinfo

meg ez

KÜLSŐ LINK

megfelel? :)
most posts by TM
0
2013. március 27., szerda 0:18
És honnan van ez az infó, mert én még semmi hivatalosnak mondható hírt nem hallottam róla? :)
0
2013. március 27., szerda 0:13
Én azért irigyellek, mert már megvolt neked az egész. :)

Bizony, május 16-a lesz a nagy nap!
most posts by TM
0
2013. március 27., szerda 0:03
Továbbra is irigyellek érte, hogy így láthatod először a sorozatokat! :) Jók ezek a crossoverek... :) És még milyen izgik fognak még jönni! :)

Mégis világpermierben jön? Ez biztos?
0
2013. március 26., kedd 9:34
Bebizonyosodott, hogy az eredetileg egymással párhuzamosan adásba küldött sorozatokat legjobb váltott sorrendben nézni, követve az eredeti sugárzási időpontokat. Még csak a Deep Space Nine első évadjánál tartok, de már vagy fél tucat kereszteződés, utalás, logikai egyezés történt közte és a vele együtt futó Az új nemzedék 6. szezonja között. Érdemes kipróbálni!
Már csak azt sajnálom, hogy mégis világpremierben jön az új mozifilm, így már tuti nem fogok végezni a sorozatokkal addig, a Voyager és az Enterprise áttolódik nyárra-őszre.
most posts by TM
0
2012. december 11., kedd 22:59
http://nocadlee.sfblogs.net/2012/12/11/star-trek-hirek-2012-50-het/
0
2012. július 21., szombat 3:22
A második meg még jobb! :)
most posts by TM
0
2012. július 21., szombat 1:12
Tekintve hogy fél Európa rajta van a lemezen ez talán nem is kérdés. :)
0
2012. július 21., szombat 0:59
Most lett $60 Amazonon, ennyiért muszáj lesz beszerezni. :-D
Valaki talált már róla tesztet ahol kiderült bizonyossággal hogy régiófüggetlen lesz?
0
2012. július 20., péntek 8:25
Ez aztán durván oda lett rakva:

http://www.blu-ray.com/movies/Star-Trek-The-Next-Generation-Season-1-Blu-ray/30939/#Review

Úgy tűnik, megtalálták azt a 13 másodperces részletet, ami a Sampler lemezen még felkonvertált formában volt, itt már csak 2 másodperc hiányzik az egyik epizódból HD-minőségben...

A gond csak az, hogy a hazai megjelenése rohadtul esélytelen, ahogy eddig is az volt... :(((
0
2012. július 15., vasárnap 3:29
Végeztem a TOS első évadával. Nagyon jó!
most posts by TM
0
2012. június 6., szerda 14:27
Egy ilyen hír kering:

http://filmbuzi.hu/archives/2012/06/05/klingonok/

SuperHeRo
0
2012. június 6., szerda 13:48
A klingonok lesznek a fő ellenség? Hát nem tudom, az eddigi legsikeresebb Trek filmeket (IV, VIII, XI) nem az ő szereplésükhöz kötném...

Én például nagyon szeretem a TNG-t - félig-meddig azon nőttem fel -, de bármennyire is tetszett, abban is általában a klingonos részeket találtam a legunalmasabbnak. Egyetlen epizódot kivéve: amikor Riker elszegődik a klingon csatahajóra elsőtisztnek (Season 2, Episode 8: A Matter of Honor). Na az tényleg nagyon ütős lett:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. június 5., kedd 15:57
Simán :) Sir Patrick idősebbnek tűnik mellette, pedig 9 évvel fiatalabb, remélem nincs semmi baja "Jean-Luc"-nek.
0
2012. június 5., kedd 15:51
Shatner már a 82. évét tapossa. Akár egy húszast is letagadhatna. :)
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 15:29

Az öt, legendás kapitány, egy képen - nem mindennapi találkozó lehetett :) Egyikük sem lett fiatalabb, de a legendák csak külsőre öregednek :)

Egy másik, friss hír szerint az új Star Trek moziban pedig régi ismerősök térnek vissza: a klingonok :)
0
2012. május 2., szerda 22:05
Kikerült pár fullHD kép High def disc newra a júliusban megjelenő TNG első évadból.
0
2012. február 22., szerda 11:15
Berendelt már valaki? Mik a személyes tapasztalatok?
0
2012. január 20., péntek 13:17
Nem akartam írni... De én is csak erre várok! :)
0
2012. január 20., péntek 12:59
Én is boldogan tenném a polcra, ha jönne, dehát a tények makacs dolgok. Majd "nemhivatalos" HD-verzióban, ha lesz... :D
0
2012. január 20., péntek 12:37
Nagyon szép! Boldogan tenném a polcomra, mivel ez a kedvenc ST sorozatom! :)
0
2012. január 20., péntek 11:58
Nos hát, napvilágot látott a TNG Sampler Blu-ray kiadványa, az első teszt:

http://www.blu-ray.com/movies/Star-Trek-The-Next-Generation-Blu-ray/30189/#Review

Azt kell mondanom, ahhoz képest, ahogy eddig láthattuk, nagyon szép lett. Az első gondolatom a screenshot-okat látva, hogy végre lettek színei a képnek. Eddig valami hihetetlen fakók voltak az epizódok, köszönhetően a mára elavult transzferelési technológiának.

Jöhetnek a full évadok, bár magyarul sajnos esélytelenek, mivel DVD-n sem adták ki egyiket sem (leszámítva a TOS-t odakint felirattal, de nálunk még azt sem)...
0
2011. november 9., szerda 14:59
náci Star Trek
most posts by TM
0
2011. szeptember 29., csütörtök 17:09
Egy szóval nem mondtam, hogy legális verziót szereztem. Vártam rá kb. 10 évet, mióta DVD-lejátszóm van, a TOS kivételével nem jött (az rendesen van meg). A kör bezárult, megelégeltem a várakozást.

HD-ben muszáj az alapokhoz visszanyúlni, úgyhogy a színhiba miatt én sem aggódom. Annak idején annyit tudott a videótechnika, amit eddig láthattunk...
0
2011. szeptember 29., csütörtök 14:13
Nálam dualszinkronos(és feliratos) DVD5-ben áll az összes létező Star Trek-sorozat.
Még nem vettem rá magam, hogy elkezdjem, mert akkora meló, hogy eddig mindig megremegtem a küszöbön. :) A mozifilmeket viszont jól ismerem, tehát nem vakarózom a Csillagösvény/Űrszekerek világától.
Ugyanakkor nemrégiben mégis egy másik monstre utazásba kezdtem, amikor belevágtam a 17 szezonra rúgó Csillagkapu-szériába. Meglepő módon gyorsan belerázódtam, és három hónap alatt már hat szezonnal végeztem. Ez lesz nálam a teszt, ha nem csömörlök meg, akkor utána belevágom szemfejszémet a még nagyobb sorozatfába. :)
most posts by TM
0