Ez a "zombi" a világ legszerényebb palija. Már szinte elnézést kért a kopaszodó fejéért, amikor megkértem őket egy közös fotó elkészítésére. :) De hát végül is a korban benne vannak, Dusán a 67. évét tapossa, Zorán pedig jövő év március 4-én (ugyanazon a napon születtünk, csak az év nem stimmel :) ) lesz 70. Mindez kicsit sem látszik a viselkedésükön, Zorán például simán lekapta két puszira a feleségemet, majd vigyorogva jattolt velem is, ugyanúgy elviccelődtek a saját élettani problémáikon, mint Michael Jackson orvosán, ugyanolyan figyelemmel hallgatták a 68-ban érettségizett nyugdíjas nénit, mint a tanulógitárját aláíratni hozó tízéves kislányt, számukra ugyanis mindenki EMBER, és már emiatt is megérdemelnék a szeretetet, a zenei pályán nyújtott teljesítményükkel mindez persze szférákon átívelő óriásokká teszi őket, olyan hatalmasságokká, akik dolguk végeztével a lehető legudvariasabban elköszönve még a sarki kódistól is, beülnek a - sofőr nélküli - autóba, hogy a késő délutáni pesti dugóban hazaaraszoljanak. Mi meg csak állunk, és lassan esik le a tantusz, hogy a lelkünket cirógató esemény hatására még mindig mosoly van az arcunkon.
Szóval igen, én is átszaladtam volna az út túlsó oldalára, de azért, hogy jókedvemben megöleljek valakit. :)